Ταξί Θεσσαλονίκη, Ταξί Χαλκιδική & Ταξί Αεροδρόμιο από την Cosmos Travel

[:el]Γίνετε συνεργάτης[:en]Become an Affiliate[:]

Κλείσιμο / Κράτηση Ταξί Θεσσαλονίκη για Αεροδρόμιο, Κέντρο & Χαλκιδική Online

Επιλογή διεύθυνσης παραλαβής και άφιξης για Ταξί στην Θεσσαλονίκη

Στη φόρμα κλεισίματος ταξί παρακάτω μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας για ταξί στην Θεσσαλονίκη online! Για την κράτηση της υπηρεσίας μεταφοράς ταξί στη Θεσσαλονίκη απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα από το χρόνο σας και είναι πολύ απλή διαδικασία. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά από το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη ή για έναν προορισμό της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας σύστημα κρατήσεων συμπληρώνοντας την φόρμα κράτησης μας με τα σημεία PickUp (Διεύθυνση Παραλαβής) και DropOff (Διεύθυνση Άφιξης) οπουδήποτε στην περιοχή της Ελλάδας. Μόλις γράψετε το αρχικό τμήμα της διεύθυνσης, της τοποθεσίας ή ακόμη και της επιχείρησης στα πεδία PickUp και DropOff το σύστημα θα σας προτείνει διαθέσιμες επιλογές.  Αφού κάνετε τις επιλογές σας στα πεδία PickUp και DropOff αμέσως μετά θα δείτε τον χάρτη με χαραγμένη την διαδρομή.  Αν παρ’ όλα αυτά η διεύθυνση δεν είναι ακριβώς εκεί απ’ όπου θα θέλατε να σας παραλάβουμε ή να σας μεταφέρουμε μπορείτε να μετακινήσετε τα κόκκινα pointer στην ακριβή θέση.

Επιλογή τύπου Ταξί στην Θεσσαλονίκη, αριθμού ατόμων και αποσκευών

Στην συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του ταξί, τον αριθμό των ατόμων που θα ταξιδέψουν μαζί σας και τον αριθμό των αποσκευών σας. Διαθέτουμε πολυτελή ταξί και πουλμανάκια – mini Van (9 θέσεων), που μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια και άνεση από 4 μέχρι και 9 άτομα μαζί με τις αποσκευές τους! Ανάλογα λοιπόν με τον αριθμό των ατόμων και των αποσκευών τους μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του οχήματος / ταξί που θα σας παραλάβει στα πεδία ΟΧΗΜΑ, ΕΠΙΒΑΤΕΣ & ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.

Επιλογή τύπου διαδρομής ταξί

Στο πεδίο ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ μπορείτε να επιλέξετε αν η διαδρομή σας για τις προεπιλεγμένες διευθύνσεις (PickUp και DropOff) θα είναι μονή η διπλή. Αν επιλέξετε μονή διαδρομή τότε απλά θα σας παραλάβουμε από την διεύθυνση παραλαβής και θα σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στην διεύθυνση άφιξης στην ημερομηνία που θα επιλέξετε παρακάτω ΗΜ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ & ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ. Αν όμως επιλέξετε Διαδρομή με Επιστροφή τότε θα σας παραλάβουμε από το σημείο DropOff (Διεύθυνση Άφιξης) την ώρα και ημερομηνία που θα επιλέξετε από τα πεδία ΗΜ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ & ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και θα σας μεταφέρουμε στο σημείο PickUp (Διεύθυνση Παραλαβής) απ’ όπου σας παραλάβαμε αρχικά!

Επιλογή χρόνου παραλαβής και άφιξης

Στα πεδία ΗΜ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ & ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ καθώς και ΗΜ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, όταν πρόκειται για Διαδρομή με επιστροφή μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και ώρα που θα σας παραλάβουμε και θα σας μεταφέρουμε. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα που είναι 24 ώρες μετά την τωρινή ημερομηνία και ώρα. Το Cosmos Travel λειτουργεί 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο οπότε μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδος. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Θα είμαστε εκεί όποτε και όπου μας χρειαστείτε! Αφού κάνετε τις επιλογές σας καθώς και την ημερομηνία και ώρα παραλαβής, θα δείτε το υπολογιζόμενο κόστος της διαδρομής. Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε πεδίο την φόρμα κράτησης ταξί και αν συμφωνείτε μπορείτε να κάνετε κράτηση του ταξί σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Κράτηση Τώρα.

Κράτηση Ταξί

Αφού συμπληρώσετε τα πιο πάνω πεδία η φόρμα αυτόματα θα κάνει τον υπολογισμό του κόστους της διαδρομής σας! Θα δείτε άμεσα το υπολογιζόμενο κόστος της διαδρομής. Η υπολογιζόμενη τιμή κόστους που θα δείτε στο κάτω μέρος της φόρμας είναι η τιμή που θα πληρώσετε. Η τιμή αυτή είναι fixed και δεν πρόκειται να προστεθούν οποιεσδήποτε κρυφές χρεώσεις. Στο κάτω μέρος της φόρμας πάνω από το πράσινο κουμπί Κράτηση Τώρα θα εμφανίζονται η διάρκεια καθώς και η απόσταση της διαδρομής σας. Αφού βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή σας, ο τύπος ταξί, οι επιβάτες, οι αποσκευές και οι ημερομηνίες & ώρες είναι αυτές που επιθυμείτε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Κράτηση Τώρα για να συνεχίσετε με την κράτησή σας. Μόλις πατήσετε το κουμπί Κράτηση Τώρα θα μεταφερθείτε άμεσα στη σελίδα λεπτομερειών πληρωμής, όπου θα μπορέσετε μας δώστε τον αριθμό πτήσης σας, αν πρόκειται να σας παραλάβουμε ή να σας μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κάποιες σημειώσεις ή παρατηρήσεις που θα πρέπει να γνωρίζουμε καθώς και να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής σας.

Πληρωμή για κράτηση Ταξί

Στην φόρμα πληρωμών που θα μεταφερθείτε μετά το πάτημα του κουμπιού Κράτηση Τώρα θα εμφανιστούν πεδία για παρατηρήσεις, αριθμό πτήσης αγοράς κάρτας κινητής τηλεφωνίας, στην περίπτωση που θα χρειαστείτε να έχετε data σύνδεση στο κινητό σας καθώς και όλες οι μέθοδοι πληρωμής που διαθέτουμε. Εδώ επίσης θα πρέπει να πληκρολογήσετε τα στοιχεία σας. Σιγουρευτείτε ότι το τηλέφωνό σας καθώς και το email σας είναι σωστά για να μπορούμε να έρθουμε σε επεφή μαζί σας. Φυσικά μπορείτε να πληρώσετε μόνο το 30% του κόστους της διαδρομής σας αν επιλέξετε προκαταβολή (προεπιλεγμένο) πάνω από την λίστα των μεθόδων πληρωμής. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα δείτε τις μεθόδους πληρωμής που διαθέτουμε. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με την Πιστωτική σας Κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ALPHA Bank, μέσω μεταφοράς σε Τράπεζα ή μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται είτε σε ασφαλή περιβάλλοντα τραπεζών είτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal. Για οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής επιλέξετε θα σας δοθεί απόδειξη στο τέλος της διαδρομής από τον οδηγό που θα σας μεταφέρει. Οι τιμή που θα δείτε στην φόρμα πληρωμών θα είναι και αυτή που τελικά θα πληρώσετε! Λάβετε υπόψη σας ότι τα φιλοδωρήματα δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την τιμή.Αφού συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης μας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Επιβεβαίωση Κράτησης για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας. Αφού λοιπόν κάνετε επιβεβαίωση της κράτησής σας θα μεταφερθείτε είτε στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK είτε στο PayPal για να κάνετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής ή λογαριασμού PayPal αντίστοιχα. Στην περίπτωση που επιλέξετε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό θα πρέπει να κάνετε την κατάθεση του συνόλου που αναγράφεται στην φόρμα πληρωμών και να μας αποστείλετε το καταθετήριο με email στο info@cosmostravel.gr.

Επιβεβαίωση και αποδεικτικό κράτησης ταξί

Αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κράτησής σας θα μεταφερθείτε στην τελική σελίδα κράτησης ταξί όπου θα υπάρχουν όλες οι παραπάνω πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει καθώς και ο χάρτης της διαδρομής που επιλέξατε. Μπορείτε να την εκτυπώσετε ή να την αποθηκεύσετε στο κινητό ή στον υπολογιστή σας ώστε να την έχετε ως αποδεικτικό της κράτησής σας.

Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι!

Cosmos Travel

Taxi Services

Πολυτελή Ταξί στην Χαμηλότερη Τιμή!

10 Λόγοι για Κράτηση Ταξί, Χωρίς Ταλαιπωρία στην Καλύτερη Τιμή.

1. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις!
2. Μόνο 30% προκαταβολή.
3. Πολυτελή αυτοκίνητα στην ίδια Χαμηλή Τιμή.
4. Κάλυψη Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
5. Έμπειροι οδηγοί στα σημεία αναχώρησης πάντα στην ώρα τους.
6. Προβολή της Τιμής και Διάρκειας διαδρομής κατά την Κράτηση.
7. Ξενάγηση και Πληροφορίες Διαδρομής από τον Οδηγό.
8. Δωρεάν WiFi, Παιδικό Κάθισμα & Φορτιστές Ηλεκτρικών Συσκευών.
9. Αξιόπιστα, Ασφαλή, Γρήγορα και Χωρίς Ταλαιπωρία!
10. Εγγύηση Παροχής Υπηρεσιών ή Επιστροφή των Χρημάτων σας!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ και απολαύστε τις υπηρεσίες της Cosmos Travel Services

Πολυτελή Ταξί στην Χαμηλότερη Τιμή!

10 Λόγοι για Κράτηση Ταξί, Χωρίς Ταλαιπωρία στην Καλύτερη Τιμή

1. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις!
2. Μόνο 30% προκαταβολή.
3. Πολυτελή αυτοκίνητα στην ίδια Χαμηλή Τιμή.
4. Κάλυψη Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
5. Έμπειροι οδηγοί στα σημεία αναχώρησης πάντα στην ώρα τους.
6. Προβολή της Τιμής και Διάρκειας διαδρομής κατά την Κράτηση.
7. Ξενάγηση και Πληροφορίες Διαδρομής από τον Οδηγό.
8. Δωρεάν WiFi, Παιδικό Κάθισμα & Φορτιστές Ηλεκτρικών Συσκευών.
9. Αξιόπιστα, Ασφαλή, Γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία!
10. Εγγύηση Παροχής Υπηρεσιών ή Επιστροφή των Χρημάτων σας!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ και απολαύστε τις υπηρεσίες της Cosmos Travel Services


  • Επιλέξτε Ημερ./Ώρα τουλάχιστον 12 ώρες μπροστά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιλεγμένη ώρα είναι ώρα Ελλάδος.