Ταξί Θεσσαλονίκη, Ταξί Χαλκιδική & Ταξί Αεροδρόμιο από την Cosmos Travel

[:el]Γίνετε συνεργάτης[:en]Become an Affiliate[:]

Γίνετε συνεργάτης μας. Δώστε στους πελάτες σας

Υπηρεσίες που τους Αξίζουν

Φροντίζουμε τους πελάτες σας σαν να ήσασταν εσείς. Είμαστε κοντά τους καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς με το ζεστότερο χαμόγελο!

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι Υποχρεωτικά

Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τις πληροφορίες σας από τα παραπάνω πεδία, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας στους Όρους Χρήσης μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας.

Συμφωνώ ότι η Cosmos Travel (cosmostravel.gr) μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για τον παραπάνω λόγο.


Χαμόγελο

Υποδεχόμαστε πάντα τους πελάτες σας με το πιο ζεστό χαμόγελο & τους ξεναγούμε κατά την διαδρομή. Όλοι οι οδηγοί μας μιλούν άπταιστα αγγλικά!

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε τους πελάτες σας άμεσα, ασφαλή και παρέχουμε ότι μπορεί να χρειαστούν. Μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας ότι χρειάζονται άμεσα κατά την παραλαβή τους, όπως κάρτες SIM, εισιτήρια, κλειδιά κ.α. Είμαστε το δικό σας καλωσόρισμα!

Ανέσεις & Ξενάγηση

Τα ταξί μας διαθέτουν WiFi, παιδικό κάθισμα, φορτιστές ηλεκτρονικών συσκευών και ότι χρειάζεται άμεσα κάποιος που θα έρθει στην Ελλάδα. Οι οδηγοί μας γνωρίζουν πολύ καλά την Θεσσαλονίκη & την γύρω περιοχή και ξεναγούν με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες σας. Σαν να το κάνατε εσείς!

Χαμηλές Τιμές

Έχουμε εγγυημένα τις χαμηλότερες τιμές ανά χιλιόμετρο που φέρνουν χαμόγελα στους πελάτες σας και περισσότερη προμήθεια σε εσάς.

Ξενοδοχεία

Cosmos Travel για Ξενοδοχεία

Εξυπηρετούμε αρκετά ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε ξενοδοχείο διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό τους site. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Οι καλύτεροι οδηγοί μας

Δίνουμε την επιλογή στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο να επιλέξει τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα ταξί με τα οποία θα εξυπηρετούμε και θα αισθάνεται πιο άνετος και ασφαλής για να προτείνει στους πελάτες του. Διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα οδηγών αλλά και στόλο ταξί για να επιλέξετε.

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στο ξενοδοχείο και άλλα.

Ειδικό Καλωσόρισμα

Συνεργαζόμαστε με τον ξενοδόχο για να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος στους πελάτες του που μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη αντικειμένων από το ξενοδοχείο, συγκεκριμένες πληροφορίες από το ξενοδοχείο ή την περιοχή του ξενοδοχείου και πολλά άλλα.

BnB

Cosmos Travel για Οικοδεσπότες BnB

Εξυπηρετούμε αρκετά BnB στην Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε οικοδεσπότης BnB διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό του site, αν διαθέτει. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Παράδοση κλειδιού & αξεσουάρ

Μπορούμε να παραδώσουμε το κλειδί καθώς και ότι άλλο θα θέλατε να του παραδώσετε ώστε να μην χρειαστεί καν να ασχοληθείτε με αυτό. Μπορεί να βρίσκεστε εκτός πόλης, να σας έτυχε κάτι επείγον ή ακόμη ο πελάτης να είχε καθυστέρηση στην άφιξή του. Εμείς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε για εσάς τον πελάτη χωρίς κανένα έξτρα κόστος!

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο του BnB, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στο BnB και άλλα.

Υποστήριξη θυρωρού

Μπορούμε όχι μόνο να καλωσορίσουμε τον πελάτη σας αλλά και να του δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί όταν φτάσει στο ακίνητό σας σαν να ήσασταν εσείς εκεί. Θα είναι σαν να είχατε προσωπική υπηρεσία θυρωρού.

Πρακτορεία

Cosmos Travel για Ταξιδιωτικά Πρακτορεία

Εξυπηρετούμε αρκετά Ταξιδιωτικά Πρακτορεία και Πράκτορες στην Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε πρακτορείο διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό τους site. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Οι καλύτεροι οδηγοί μας

Δίνουμε την επιλογή στο συνεργαζόμενο πρακτορείο να επιλέξει τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα ταξί με τα οποία θα εξυπηρετούμε και θα αισθάνεται πιο άνετος και ασφαλής για να προτείνει στους πελάτες του. Διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα οδηγών αλλά και στόλο ταξί για να επιλέξετε.

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο του πρακτορείου, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στο ξενοδοχείο ή αλλού και άλλα.

Ειδικό Καλωσόρισμα

Συνεργαζόμαστε με το πρακτορείο για να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος στους πελάτες του που μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη αντικειμένων από το πρακτορείο, συγκεκριμένες πληροφορίες από το πρακτορείο ή την περιοχή του ξενοδοχείου ή αλλού που θα διαμείνει και πολλά άλλα.

Εταιρίες

Cosmos Travel για Εταιρίες

Εξυπηρετούμε αρκετές εταιρίες στην Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε εταιρία διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό τους site. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Οι καλύτεροι οδηγοί μας

Δίνουμε την επιλογή στην συνεργαζόμενη εταιρία να επιλέξει τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα ταξί με τα οποία θα εξυπηρετούμε και όπου ο υπεύθυνος της εταιρίας θα αισθάνεται πιο άνετος και ασφαλής για να προτείνει στους πελάτες / επισκέπτες της εταιρίας. Διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα οδηγών αλλά και στόλο ταξί για να επιλέξετε.

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο της εταιρίας, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στο ξενοδοχείο ή αλλού και άλλα.

Ειδικό Καλωσόρισμα

Συνεργαζόμαστε με την εταιρία για να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος στους πελάτες / επισκέπτες της που μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη αντικειμένων από την εταιρία, το πρόγραμμα της επίσκεψής του, συγκεκριμένες πληροφορίες από την εταιρία, το ξενοδοχείο που τυχόν θα διαμείνει ή την περιοχή του ξενοδοχείου και πολλά άλλα.

Εκδηλώσεις

Cosmos Travel για Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Εξυπηρετούμε αρκετές εκδηλώσεις και Conferences στην Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε επιχείρηση διοργάνωσης εκδηλώσεων διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό τους site. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Οι καλύτεροι οδηγοί μας

Δίνουμε την επιλογή στον υπεύθυνο της  συνεργαζόμενης επιχείρησης διοργάνωσης εκδηλώσεων να επιλέξει τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα ταξί με τα οποία θα εξυπηρετούμε και θα αισθάνεται πιο άνετος και ασφαλής για να προτείνει στους πελάτες του. Διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα οδηγών αλλά και στόλο ταξί για να επιλέξετε.

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο της επιχείρησης διοργάνωσης εκδηλώσεων, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στο ξενοδοχείο ή αλλού και άλλα.

Ειδικό Καλωσόρισμα

Συνεργαζόμαστε με την επιχείρηση διοργάνωσης εκδηλώσεων για να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος στους πελάτες της που μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη αντικειμένων από την διοργάνωση, συγκεκριμένες πληροφορίες για το ξενοδοχείο που θα διαμείνει ή την περιοχή του ξενοδοχείου και πολλά άλλα.

Ενοικιαζόμενα

Cosmos Travel για Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα

Εξυπηρετούμε αρκετές επιχειρήσεις Ενοικιαζόμενων Δωματίων στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική καθώς και τη γύρω περιοχή ώστε οι πελάτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δικιά σας ιστοσελίδα

Κάθε επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων / δωματίων διαθέτει μια μοναδική και εξατομικευμένη σελίδα είτε στο site της Cosmos Travel είτε στο δικό τους site. Μέσω αυτής της σελίδας ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Παράδοση κλειδιού & αξεσουάρ

Μπορούμε να παραδώσουμε το κλειδί καθώς και ότι άλλο θα θέλατε να του παραδώσετε ώστε να μην χρειαστεί καν να ασχοληθείτε με αυτό. Μπορεί να βρίσκεστε εκτός πόλης, να σας έτυχε κάτι επείγον ή ακόμη ο πελάτης να είχε καθυστέρηση στην άφιξή του. Εμείς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε για εσάς τον πελάτη χωρίς κανένα έξτρα κόστος!

Δεδομένα κράτησης

Μόλις γίνει μια κράτηση, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα στον υπεύθυνο της επιχείρησης, όπως είναι η ακριβής ώρα άφιξης του επισκέπτη, αν υπάρχει καθυστέρηση στην πτήση του, σε πόση ώρα θα γίνει η άφιξη του ταξιδιώτη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα και άλλα.

Υποστήριξη θυρωρού

Μπορούμε όχι μόνο να καλωσορίσουμε τον πελάτη σας αλλά και να του δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί όταν φτάσει στο ακίνητό σας σαν να ήσασταν εσείς εκεί. Θα είναι σαν να είχατε προσωπική υπηρεσία θυρωρού.

Γιατί να επιλέξετε την Cosmos Travel;

 

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Συνεργατών / Affiliates;

Το πρόγραμμα συνεργατών (Affiliate ) της Cosmos Travel σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να συνδέσετε την επιχείρησή σας με την online πλατφόρμα κρατήσεων ταξί και Van μας. Ως συνεργάτης μας, ενσωματώνετε στην ιστοσελίδα σας μια εξειδικευμένη φόρμα κρατήσεων ειδικά φτιαγμένη για την επιχείρησή σας που απευθύνεται στους πελάτες σας και σε αντάλλαγμα κερδίζετε προνομιακή προμήθεια για κάθε κράτηση που πραγματοποιείται μέσα από αυτήν.

 

Βελτιώσεις / Ανανεώσεις

Βελτιώνουμε διαρκώς και ανανεώνουμε την πλατφόρμα μας ώστε να διασφαλίζουμε ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και κάνουν αυτό το οποίο πρέπει καλύτερα απ’ όλους: Να βοηθούν στην αύξηση των κρατήσεών σας.

 

Ποια είναι η Cosmos Travel;

Η Cosmos Travel Taxi Services παρέχει οικονομικά προσιτές και εύκολες κρατήσεις για μεταφορές αεροδρομίων, μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, μεταφορές από και προς τη Χαλκιδική, ημερήσιες εκδρομές σε διαφορετικούς προορισμούς και ιδιωτική μίσθωση ανά ώρα σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και Βόρειο Ελλάδα. Παρέχουμε ασφαλείς, οικονομικές και πάντα στην ώρα τους μεταφορές με σοφέρ που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών σας. Συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, επιχειρήσεις & διοργανώσεις ώστε να παρέχουμε στους πελάτες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι η ειδικότητά μας!

 

Εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών

Η Cosmos Travel με την 30ετή εμπειρία της σε μεταφορές ταξί & Van στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και αλλού εγγυάται την ασφαλή και άνετη μεταφορά των πελατών σας, την μεγάλη ικανοποίησή τους για την υπηρεσία μεταφοράς σας αλλά και την υψηλή προμήθεια για την επιχείρησή σας!

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι Υποχρεωτικά

Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τις πληροφορίες σας από τα παραπάνω πεδία, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας στους Όρους Χρήσης μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας.

Συμφωνώ ότι η Cosmos Travel (cosmostravel.gr) μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για τον παραπάνω λόγο.


 

Τι πετυχαίνετε με την Cosmos Travel;

  Ασφαλίζετε την Άφιξη & Αναχώρηση των Πελατών σας.

Εγγυηθείτε την χαλάρωση που χρειάζονται οι πελάτες σας κατά την άφιξη και αναχώρησή τους και δώστε τους έναν ακόμη λόγο να επιστρέψουν σε σας.

  Προωθείτε το Brand σας και εκτός επιχείρησης

Δώστε στην επιχείρησή σας την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει πριν ακόμη οι πελάτες φτάσουν σε αυτήν. Αφήστε τη Cosmos Travel να γίνει ο διαφημιστής σας όπως αυτή ξέρει καλύτερα.

  Εξατομικεύετε την εμπειρία του επισκέπτη

Θα γνωρίζετε ακριβώς πότε ο πελάτης σας θα είναι στην πόρτα σας, ώστε να μπορείτε να τον υποδεχθείτε & να του προσφέρετε ένα μικρό δώρο αν είχε καθυστέρηση πτήσης και να βελτιώσετε, χωρίς κόπο, την εικόνα της επιχείρησής σας.

  Ξεπερνάτε τον ανταγωνισμό

Με την υπηρεσία μεταφοράς της Cosmos Travel σίγουρα θα ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό μια που θα συμπληρώσετε, με τον καλύτερο τρόπο, τις υπόλοιπες υπηρεσίες σας με μια special υπηρεσία που ξεκινά τη στιγμή που οι πελάτες σας θα φτάσουν στον προορισμό τους.

  Κερδίζετε προνομιακή προμήθεια

Ορίστε τη δική σας προμήθεια ανά διαδρομή ή χιλιόμετρο και κερδίστε προμήθεια από νέους και υπάρχοντες πελάτες σας. Επωφεληθείτε διπλά προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και κερδίζοντας προνομιακή προμήθεια.

  Έχετε εξειδικευμένη υποστήριξη

Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για εσάς από την προσθήκη της φόρμας κράτησης σας στο site σας μέχρι την στιγμή που ο πελάτης θα φτάσει ασφαλής και ευχαριστημένος στον προορισμό του.

Δείγματα σελίδων πλατφόρμας κράτησης

Μπορείτε να επισκεφθείτε δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα σελίδων με την Online Πλατφόρμα Κράτησής μας.

Όπως προαναφέρθηκε στον συνεργάτη “παραχωρείται” το σύστημα κρατήσεων μας χωρίς καμία επιβάρυνση & προσαρμόζεται στο πρότυπο της ιστοσελίδας του. Εναλλακτικά, μπορεί απλά να προστεθεί απλά ένας σύνδεσμος / κουμπί στην ιστοσελίδα του συνεργάτη που θα παραπέμπει στο μοναδικό URL της φόρμας κράτησής του.

Παραδείγματα συνδέσμου συνεργατών:

1. https://www.cosmostravel.gr/affiliate/tour

Με φόντο Video που μπορεί να λειτουργεί μέσα από την σελίδα ενός Tour Operator, Ταξιδιωτικού πρακτορείου κλπ. αλλά και ξενοδοχείου, BnB, διοργανώσεις, εταιρίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα κ.α.

2. https://www.cosmostravel.gr/affiliate/hotel

Με υλικό που πληροφορεί και καθοδηγεί πως γίνεται η κράτηση καθώς και απαντά σε συχνές ερωτήσεις. Έχει φόντο την εικόνα της επιχείρησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από Ξενοδοχεία, BnB, Ενοικιαζόμενα κ.α. αλλά και Tour Operator, Ταξιδιωτικά πρακτορεία κλπ.

Φυσικά γίνονται όχι μόνο συνδυασμοί των δύο όσο αναφορά τις σελίδες αλλά μπορεί να προστεθεί και περισσότερο υλικό αν ο συνεργάτης το κρίνει απαραίτητο.

Συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε την ενσωμάτωση της φόρμας στο site του συνεργάτη γιατί σκοπός μας είναι να γίνει σωστή ενσωμάτωση του συστήματος κρατήσεων μας ώστε να είναι ευχαριστημένος ο συνεργάτης μας, οι πελάτες του και να αποφέρει μεγαλύτερα εισοδήματα.

Συχνές Ερωτήσεις

 

Ποιοι είναι οι οδηγοί σας;

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οδηγούς ταξί και Van της Θεσσαλονίκης. Ο κάθε οδηγός εκτός της συνέντευξης που πρέπει να περάσει, πρέπει τα αγγλικά του να είναι σε πολύ καλό βαθμό και να γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο την Θεσσαλονίκη αλλά και τις γύρω περιοχές με ιδιαίτερο βάρος στην Χαλκιδική. Τα αυτοκίνητα ταξί και Van είναι πολυτελή αυτοκίνητα (Mercedes) και περνάνε συνεχώς επιθεωρήσεις όχι μόνο στα μηχανικά τους μέρη αλλά και την καθαριότητά τους. Εκπαιδεύουμε τους οδηγούς μας ώστε πάντα να είναι εξαιρετικά φιλικοί προς τον επισκέπτη έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι ο πελάτης σας θα φτάσει ιδιαίτερα ικανοποιημένος και εγκλιματισμένος όταν φτάσει στο ξενοδοχείο ή την επιχείρησή σας.

 

Έχουμε κάποιους που ήδη συνεργαζόμαστε. Μπορούμε να έχουμε και την Cosmos Travel;

Ναι φυσικά! Με την Cosmos Travel δεν χρειάζεται να αλλάξετε ή να καταργήσετε προηγούμενες συνεργασίες σας. Μπορείτε να συνεργάζεστε και με τους οδηγούς σας αλλά ταυτόχρονα και με την Cosmos Travel. Σκοπός μας είναι να είστε εσείς κερδισμένοι!

 

Χρειάζεται να ενσωματώσω την φόρμα κράτησης στην ιστοσελίδα μου;

Όχι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η συνεργασία με την Cosmos Travel σας εξασφαλίζει το δικό σας, μοναδικό σύνδεσμο (URL) που θα μπορείτε να το δίνετε στους πελάτες σας και από εκεί όταν γίνονται οποιεσδήποτε κρατήσεις να παίρνετε την προμήθειά σας.

 

Είναι ασφαλή τα δεδομένα των πελατών μου;

Ναι βεβαίως! Όλα τα δεδομένα των πελατών σας είναι ασφαλή μια που όλες οι συναλλαγές γίνονται πάνω από πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (HTTPS) όπως λειτουργούν και τα e-shops, και οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε κρατούνται ασφαλή και δεν τα μοιραζόμαστε με κανένα. Φυσικά σε οποιαδήποτε περίπτωση οι πελάτες χρειαστούν να αλλάξουν αλλά και να διαγράψουν κάποιο ή όλα τα δεδομένα τους μπορούν να το κάνουν ερχόμενοι σε επαφή μαζί μας.

 

Ποιες περιοχές καλύπτετε;

Η Cosmos Travel καλύπτει όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Μπορούμε να μεταφέρουμε τους πελάτες σας από οποιοδήποτε και σε οποιοδήποτε μέρος της Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής αλλά, σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούμε να καλύψουμε και πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις. Το πακέτο συμπληρώνεται με τις διάφορες ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά αξιοθέατα που οργανώνουμε.

 

Κάνετε και άλλου τύπου διαδρομές;

Η Cosmos Travel θέλοντας να ικανοποιήσει τους πελάτες & συνεργάτες της διοργανώνει ημερήσιες εκδρομές σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι πελάτες σας λοιπόν μπορούν, μέσω της φόρμας που θα ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας, να επιλέξουν και να κλείσουν ημερήσιες εκδρομές στην Πέλλα, την Έδεσσα, την Βεργίνα αλλά και τα Μετέωρα! Φυσικά, όταν η κράτηση έρχεται από την ιστοσελίδα σας, κερδίζετε την προμήθειά σας.

 

Πόσο θα μου κοστίσουν η υπηρεσίες της Cosmos Travel;

Σε εσάς δεν κοστίζει τίποτε απολύτως. Είναι δωρεάν! Το κόστος των διαδρομών πληρώνεται από τους πελάτες και είναι περίπου όσο ενός κανονικού ταξί! Η ποιότητα της υπηρεσίας μας, τα πολυτελή αυτοκίνητα μας, οι οδηγοί μας & όλες οι παροχές μας θα κερδίσουν αυτούς που είναι ήδη πελάτες σας και σίγουρα θα φέρουν νέους!